Alt

Είμαι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος και διατηρώ το ιδιωτικό μου ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είμαι πτυχιούχος Ιατρικής από το "Universita' degli studi di Genova" της Ιταλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην "Παθολογία της Κύησης" (MSc in High-Risk Pregnancy) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ως Clinical Fellow Obs & Gynae στο Poole Hospital NHS Foundation Trust όπου διεκπεραίωσα πλήθος τοκετών υψηλού κινδύνου (VBAC, πολύδημες κυήσεις, προεκλαμψία, διαβήτης κύησης) ενώ παράλληλα διενήργησα και συμμετείχα σε πλήθος γυναικολογικών Λαπαροσκοπικών και Ρομποτικών Χειρουργείων. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα εντάχθηκα στο Λαπαροσκοπικό τμήμα (ODS) του ΙΑΣΩ, στο οποίο διενεργούνται καθημερινά δεκάδες λαπαροσκοπικά χειρουργεία στο υψηλότερο επιστημονικό επίπεδο. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος ιατρός για την διεξαγωγή διαγνωστικής Κολποσκόπησης σε γυναίκες με HPV λοιμώξεις.

Έχω εργαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου». Ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στην Α΄ Μ.Γ. Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» και έπειτα, στο πλαίσιο παράτασης σύμβασης τομέα, θήτευσα στο ίδιο νοσοκομείο στο Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής γυναικολογίας και το Τμήμα Εμμηνόπαυσης.

Ως γυναικολόγος, αντιλαμβάνομαι τη σημασία της παροχής στους ασθενείς μου του υψηλότερου επιπέδου φροντίδας και υποστήριξης. Καταλαβαίνω ότι η επίσκεψη σε έναν γυναικολόγο μπορεί να είναι μια εμπειρία άβολη κάποιες φορές. Γι' αυτό προσπαθώ πάντα να δημιουργώ μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για όλους τους ασθενείς μου - μια ατμόσφαιρα που τους κάνει να αισθάνονται άνετα και τους επιτρέπει να νιώθουν ότι τους ακούνε. Αφιερώνω χρόνο για να ακούσω τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε και να σας παρέχω τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με την υγεία σας. 

Έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεραπεία ασθενών με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS). Το PCOS είναι μια σύνθετη διαταραχή με μοναδικές προκλήσεις, γι' αυτό και είμαι αφοσιωμένος στο να βοηθάω τις γυναίκες να βρουν απαντήσεις, να διαχειριστούν τα συμπτώματά τους και να ζήσουν μια πιο υγιή ζωή. Αυτό περιλαμβάνει την εκπαίδευση σχετικά με τις ορμόνες, τη διατροφή, τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, τις θεραπείες που προάγουν τη γονιμότητα, όπως η μετφορμίνη, τα αντισυλληπτικά χάπια ή η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).

Επιπλέον, ειδικεύομαι στο να βοηθάω τις γυναίκες να γεννήσουν με φυσικό τοκετό χωρίς περιττές παρεμβάσεις. Πιστεύω ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι ενδυναμωτική και να αλλάξει τη ζωή μιας γυναίκας. Για να διασφαλίσω ότι οι μητέρες θα αποκομίσουν τα μέγιστα από αυτήν, παρέχω ολοκληρωμένη καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της διατροφικής συμβουλευτικής, των ασκήσεων σωματικής προετοιμασίας, των τεχνικών αναπνοής, των στρατηγικών διαχείρισης του πόνου και πολλά άλλα. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι οι μητέρες θα έχουν μια θετική εμπειρία τοκετού, ενώ η ασφάλεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μου. 

Συν τοις άλλοις, προσφέρω επίσης υπηρεσίες λαπαροσκοπικής χειρουργικής, οι οποίες περιλαμβάνουν ελάχιστα επεμβατικές λύσεις για διάφορες γυναικολογικές παθήσεις. Με τη χρήση αυτής της προσέγγισης αντί των παραδοσιακών ανοικτών χειρουργείων είμαστε σε θέση να μειώσουμε τους κινδύνους, όπως τα ποσοστά μόλυνσης και τις ουλές, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ταχύτερους χρόνους ανάρρωσης για τις ασθενείς μας.

 

Μέλος Ελληνικών και Διεθνών συλλόγων

  • Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης
  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  • Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος
  • European Society for Gynaecological Endoscopy (ESGE)
  • European Society of Gynaecological Oncology (ESGO)
  • International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)
  • The British Society for Gynaecological Endoscopy (BSGE)
  • Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής
  • Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας